Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Σε συμφωνία με τον Ανέστη Αναστασιάδη ήρθε ο Παναιτωλικός με τον 26χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Παράλληλα, η αγρινιώτικη ΠΑΕ προχώρησε στην αποδέσμευση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Κουτσουρέ, Χρήστο Νάιντο, Σάκη Θεοδοσιάδη και Περικλή Παπαποστόλου.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής Ανέστης Αναστασιάδης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Παναιτωλικό. Ο γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 1983 αμυντικός, έχει αγωνιστεί από το 2002 έως το 2007 στην Α’ Εθνική (60 συμμετοχές) με τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα. Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Εθνικό Αστέρα (26 συμμετοχές) και με τον Ιωνικό (27 συμμετοχές)", αναφέρει η ανακοίνωση του Παναιτωλικού.
Ο ποδοσφαιριστής Μάριος Γκούρμας υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982 στην Αλβανία και αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, την Προοδευτική, τον Διαγόρα και την Παναχαϊκή.
Και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Κατεμής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Παναιτωλικό. Έχει γεννηθεί στις 28 Μαΐου 1977 και αγωνίστηκε στον Παναργειακό, την Χαλκηδόνα και τον Ατρόμητο Αθηνών, έχοντας 129 συμμετοχές στην Α’, 106 στη Β’ και 75 στη Γ’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: